agent007 - komentarze |
I znów świeto zakochanych.Patrzac po opisach na gy gy cioty bedą miały nie lada frajde.Ja niestety niespedze walentynek z Tomkiem. Słonko jest chore i lepiej niech wylezy choróbsko.Nawet matka ubolewa zę nie spedzie z nim walentynek. Nie wiedizałem że przypadnie im do gustu i nic nie bedą mieli za złe jak bedzie spedzał ze mną duzo czasu. Takiego faceta mi trzeba było. Najważniejsze trzyma mnie krótko a tego najbardziej potrzebowałem. Teraz dam jemu troche luzu niedługo bedzie miał maturke wiec dobrze by było by dobrze ja napisał jak chce studiować medycyne. Teraz streszczenie weekendu. ![]() Zaliczyłem RMI TRANCE X-PLOSION które odbyło sie w miniona sobote w Poznańskiej Arenie. Poprzeginałem sie torszke z Piotrkiem Krizem i Rysiem. Aż dziwne że na impreze techno zawitała taka ilość pedlarni. Jeszcze mam zakwasy i bolą mnie plecy od niewoadomo czego. Tomi wyzdrowieje to mnie wymasuje mam nadzieje. W piatek mam komisje wojskową gr... Jade zaraz do okulisty by mi wystawiła jakis kwit na kategorie D. Nie bede sie schylał po mydło pod prysznicem walcie sie ![]() ![]() !!!!! KOCHAM CIE MISKU ZDROWIEJ !!!!! |
|
Tak napisali inni: |
18.02.2006 :: 20:01 :: dynamic67-188.tvk.torun.pl chlopczyk6.blox Oj wiesz co? Nie wiesz co tracisz z tym mydłem hehehe![]() |
Talk.pl :: Wróć |